shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

De Jong Academy 2.0 uitermate content met verlenging contract van Toptrainer Ginuwine Ayanne

Marco de Jong heeft, namens De Jong Academy, contract verlenging bereikt met Toptrainer Ginuwine Ayanne voor komend seizoen 2016-2017. Ginuwine ontwikkelde zichzelf het afgelopen half jaar tot een fantastische trainer binnen de Academy. Inmiddels heeft Ginuwine ervaring opgedaan op het gebied van techniektrainingen, privétrainingen, Events, Voetbaldagen, wedstrijden, videotrainingen en nog veel meer.

Enorm veel goede recensies van ouders, spelers, trainers en voetbalclubs aan het adres van Ginuwine.

Ginuwine heeft zich toegelegd op het trainersvak nadat hij zijn actieve carrière als voetballer moest stoppen vanwege een kraakbeen-blessure in de knie. Ginuwine kwam eerder uit voor Taxandria, Royal FC Antwerp, FC Den Bosch en ADO Den Haag. Ook maakte hij deel uit van De Jong Academy (Management B.V.). Ginuwine was eerder 3 keer speler van het jaar binnen De Jong Academy.

Marco de Jong is zeer content met de aanwinst : “Ginuwine Ayanne is een top Academy-trainer. Hij heeft alles om een hele grote trainer te worden op de Nederlandse velden. Hij is nog jong, maar erg ervaren. Hij beheerst al vele facetten van het trainersvak. De Jong Academy heeft Ginuwine al op vele Events, trainingen en wedstrijden ingezet en hij scoort op alle onderdelen hoge scores. Daarnaast heeft hij feeling met de spelers, ouders en collega-trainers. Hij is absoluut een kroonprins van het trainersgilde”.

Ginuwine 1Ginuwine 2Ginuwine 3