shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

De Canadese spelers Aiden Beckingham en Niko Luigi Di Fonte op stage bij De Jong Academy

De Jong Academy heeft al enige weken de talentvolle Canadese spelers Aiden Beckingham en Niko Luigi Di Fonte op stage. Beide spelers volgen het Europese voetbal van dichtbij. In Canada is algemeen bekend dat de opleiding in Belgie en Nederland bij de beste van Europa behoren.

Zowel Aiden als Niko hebben samen beslist om 3 maanden naar Belgie te gaan en zich te verbeteren door in beide landen trainingen te volgen. Momenteel is het in Winnipeg, vanwege de sneeuw, alleen mogelijk om indoor te voetballen. In hartje Brussel vonden ze een appartement om van daaruit hun avontuur te beginnen.

In Belgie worden ze ontvangen door Anderlecht en in Nederland werd Voetbalschool De Jong Academy uitgekozen vanwege zijn uitstekende reputatie.

Aiden heeft inmiddels zijn school afgemaakt en Niko blijft les volgen via het internet. In Canada is de sport/school-structuur daarop voorzien. Niko, Canadees-u14-international was zeer onder de indruk van het niveau van De Jong Academy en beide spelers zijn uiterst tevreden dat ze het vak mogen leren van Marco de Jong.

Nog tot begin mei 2015 zullen onze Canadezen, die zich ondertussen goed hebben ingeburgerd, de trainingen bij De Jong Academy blijven volgen. Hun ploeggenoten in Winnipeg volgen alles op de voet en dromen er nu ook van om de Lage Landen en De Jong Academy te bezoeken.

Aiden en Niko hebben de smaak te pakken en zouden graag hun voetbalcarriere in Europa verder zetten. Niko, die ook de Italiaanse nationaliteit heeft, zou weleens onderdak kunnen vinden bij een Europees Betaald Voetbal Organisatie.

De Jong Academy wenst zowel Aiden en Niko veel succes in hun verdere carriere.

Leave a Reply