shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Danyal de Jong, Wojciech Kurecki en Valentino Vermeulen vastgelegd binnen De Jong Academy Management B.V.

Achter de schermen is Marco de Jong druk bezig met het herformeren van De Jong Academy Management B.V. Het Management krijgt een andere opzet en zal gedurende de komende weken zichtbaar zijn.

De volgende spelers zijn inmiddels aangesloten bij De Jong Academy Management B.V. :

  • Danyal de Jong
  • Valentino Vermeulen
  • Wojciech Kurecki

Danyal de Jong is momenteel de jongste speler binnen De Jong Academy Management B.V. Speelt momenteel in de 07-1 van sc’t Zand. Danyal zal een aangepast training-schema krijgen en zal onderdeel worden van het Transformation-project. Via dit project worden spelers op jonge leeftijd opgeleid voor de Betaald Voetbal Organisaties.

Valentino Vermeulen, ex-speler van Willem II, komt momenteel uit voor de u17-1 van Nuenen. Valentino is een uitstekende verdediger/middenvelder en heeft fantastische vaardigheden. De Jong Academy Management B.V. gaat Valentino begeleiden middels extra training-sessies en zijn  stap naar een Betaald Voetbal Organisatie.

Wojciech Kurecki was eerder actief binnen De Jong Academy en draait inmiddels weer enkele maanden mee binnen de Academy. Wojciech is een ex-jeugdinternational van Polen en kan op verschillende posities in de verdediging en het middenveld uit de voeten.

De komende periode zal gestart worden met 10 spelers. Spelers/ouders kunnen zich melden via djaacademy@gmail.com indien ze geïnteresseerd zijn om aan te sluiten. Via Interne en Externe Scouting zal via een Sterkte/Zwakte-analyse bekeken worden of de speler/speelster in aanmerking komt om toe te mogen treden binnen De Jong Academy Management B.V.