shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Danyal de Jong en Jonathan Yeboah zijn de eerste pupillen van de week tijdens Brabant United u16 – De Jong Academy

Afgelopen maandag 19 oktober 2015 waren tijdens de wedstrijd Brabant United u16 – De Jong Academy Danyal de Jong en Jonathan Yeboah de eerste pupillen van de week. Jonathan Yeboah komt momenteel uit voor de mini’s van sv Reeshof en Danyal de Jong speelt het huidige seizoen voor de mini’s van Zigo. Beide spelers komen elkaar geregeld tegen tijdens de mini-toernooien, zijn beide lid van De Jong Academy en zitten bij elkaar op school.

Jonathan en Danyal mochten in hun De Jong Academy tenues de wedstrijdbespreking bijwonen, omkleden met de grote jongens, warming-up meedoen en op de spelersfoto. Vervolgens mochten ze met de grote DJA-spelers handjes schudden met de tegenstander Brabant United en de scheidsrechter. Daarna hebben ze plaats genomen op de reservebank en een aantal keren warm gelopen. Tot een debuut kwam het nog net niet, maar dat zal niet lang op zich laten wachten.

Na nog wat drinken en een zakje chips keerden Danyal en Jonathan moe, maar voldaan terug naar huis. De Jong Academy dankt de spelers en de ouders voor de geweldige ontvangst van Danyal en Jonathan. Hartstikke leuk hoe jullie met de jongens om zijn gegaan.

BRABANT UNITED U16 DJA U16