shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Curacao u20 komt net te kort voor kwalificatie WK in Honduras / 2* winst en 1* verlies

Curacao u20 heeft zich helaas niet geplaatst voor het WK u20. Zaterdag stond de allesbeslissende wedstrijd tegen Guadeloupe op het programma, die helaas met 0-1 verloren ging.

Vooraf hadden beide teams de maximale score uit de eerste twee wedstrijden behaald. Curacao u20 wist met 5-0 tegen Sint Maarten en met 2-1 van Belize te winnen, terwijl Guadeloupe hun 6 punten behaalden tegen Belize (6-0) en Sint Maarten (4-1).

Aangezien het doelsaldo van Guadeloupe beter was als dat van Curacao volstond alleen een overwinning voor Curacao om door te gaan naar de volgende ronde van de WK kwalificatie.

Guadeloupe trad aan met enkele spelers uit Leaque 1 uit Frankrijk en liet zien een gevaarlijke tegenstander te zijn. In een gelijkopgaande wedstrijd bleef het lang 0-0, maar wist Guadeloupe 13 minuten voor tijd toch de 0-1 winst naar zich toe te trekken.

Teleurstelling bij Curacao u20 vanwege deze uitschakeling, maar de blikken zullen snel weer gericht moeten zijn op Curacao u17, dat in voorbereiding gaat op het Concacaf u17-toernooi in Amerika komende augustus 2020.