shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Contractverlenging : Jan Ottens / Marijn de Kort / Harm van de Ven

De contracten met beide keeperstrainers Marijn de Kort en Jan Ottens zijn verlengd met nog een seizoen. Voetbalschool De Jong Academy is erg tevreden over de werkwijze van de keeperstrainers. Komend seizoen zal de keepersschool zichzelf nog verder ontwikkelen. Marijn zal meer gaan fungeren als Hoofd-Coordinator van de keepersschool De Jong Academy.

De website zal een meer up-to-date karakter krijgen, Marijn zal aanspreekpunt worden voor de ouders. Daarnaast zullen de keeperstrainingen plaats gaan vinden op vrijdag en zaterdag op de volgende locaties : VCB en sv Reeshof. Tweemaal per vier weken echte keeperstrainingen, 1* per 4 weken gebaseerd op : inworp / inrollen / uittrap vanaf de grond en door de lucht. Ook 1* per 4 weken een groepstraining.

Tevens heeft Harm van de Ven zijn contract met 1 jaar verlengd. Voetbalschool De Jong Academy is zeer tevreden obver Harms ontwikkeling bij De Jong Academy. Harm heeft afgelopen seizoen laten zien 1 van de Toptrainers van Voetbalschool De Jong Academy te zijn. In een eerder stadium is Jack Hernandez reeds vastgelegd voor het komende seizoen.

Met een aantal trainers staan nog gesprekken ingepland.

 

Leave a Reply