Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Bekertoernooi : vv GDC beloont zichzelf niet met het 1-1 gelijkspel vs DESK

Afgelopen dinsdag speelde vv GDC de 2e bekerwedstrijd van het seizoen tegen Desk. vv GDCbehaalde een 3-1 overwinning op WSC en Desk zegevierde met 4-0 tegen RKTVV.

vv GDC was optisch gezien de mindere dan vv Desk qua balbezit, maar Desk creëerde nagenoeg geen kansen in het enerverende duel. Ook GDC kwam enkele keren redelijk door, maar was vooral actief in het opzetten van een goed georganiseerde spelopbouw van achteruit. In de 33e minuut veranderde de wedstrijd door de rode kaart van een Desk-verdediger, door hands te maken op de doellijn. De strafschop werd benut door Pascal de Vries, die daarmee zijn 3e doelpunt scoorde in het bekertoernooi.

Eenzijdig spelbeeld in de gehele 2e helft. GDC op zoek naar de verdiende 2-0 voorsprong, maar vele mogelijkheden bleven onbenut, totdat 8 minuten voor tijd Desk de  1-1 scoorde. Komende zaterdag speelt GDC in Tilburg tegen kersverse 1e klasser RKTVV. Met minimaal een gelijkspel bereikt GDC voor het eerst sinds jaren de 2e ronde van de beker. Het zal wederom een fantastische wedstrijd worden, aangezien RKTVV beschikt over een uitstekend team.