shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Azerbeidzjan u17 : Verlies tegen Hadjuk Split 1 en winst tegen Antalyaspor u23

Afgelopen week speelde Azerbeidzjan u17 twee wedstrijden in het kader van de EK-kwalificatiepoule in maart 2015. De eerste wedstridj werd reeds met 9-0 van Fenerbahce gewonnen.

De tweede wedstrijd stond de ploeg tegenover het 1e team van Hadjuk Split. Deze ploeg kwam in de Europa-Leaque onder andere uit tegen het Italiaanse Torino en staat momenteel 2e in de Premier Leaque van Kroatie. In een uitstekende wedstrijd hield de ploeg lang stand en werd het pas in de 31e minuut 1-0. Pas laat in de 2e helft wist Hadjuk Split in een tijdbestek van 15 minuten nog 3 keer te scoren. Volle tevredenheid in de technische staf over dit behaalde resultaat.

Eergisteren, maandag 19 januari 2015, speelde Azerbeidzjan u17 een uitstekende wedstrijd tegen Antalyaspor u21 en boekte een fantastische 8-0 overwinning. Geen enkele kans tegen en legio aan doelkansen voor Azerbeidzjan. Zija Azizov was goed voor 1 assist en 1 doelpunt.

Vandaag zal gespeeld worden tegen een 1e divisie-ploeg uit Turkije en a.s. zaterdagavond speelt Azerbeidzjan u17 nog een laatste oefenwedstrijd voordat het zondag 25 januari 2015 het trainingskamp beeindigd.

2 Responses

Leave a Reply