shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Accolade Administratie en Adviesgroep treedt toe tot de Stersponsors

Accolade Administratie en Adviesgroep treedt met onmiddelijke ingang toe tot de Stersponsors. Accolade wordt Stersponsor van De Jong Academy door sponsoring van wedstrijdkleding. In de wedstrijd tussen De Jong Academy en Anderlecht U9 en het toernooi van Vlodrop werden de tenues gepresenteerd.

Accolade is een uitstekende financiële partner voor de ondernemer die van zijn accountant meer verwacht en meer toelaat dan uitsluitend het jaarlijks uitvoeren van het repeterende werk. U mag van Accolade bij het samenstellen van de jaarcijfers, maar ook zeker gedurende het jaar een pro-actieve houding verwachten. Accolade kijkt niet alleen achterom, maar met name ook vooruit en bespreken de kansen en bedreigingen die op het werkgebied liggen.

Accolade werd in 1980 in Tilburg opgericht en is er trots op dat ze nog diverse ondernemingen vanuit die tijd tot hun clientèle mogen rekenen.

Binnen de organisatie werken accountants, belastingadviseurs, bedrijfseconomen, boekhouders en loonadministrateurs nauwgezet samen. Daaraan stelt Accolade hoge eisen en dat mag u als cliënt ook zeker doen. Met de medewerkers bieden ze u een full-service dienstenpakket.

Accolade heeft een zeer gevarieerd klantenbestand. Zowat alle branches uit het midden- en kleinbedrijf zijn vertegenwoordigd, in omvang variërend van een eenmanszaak tot aan ondernemingen met meer honderd personeelsleden. Ook ondernemingen die zowel in België als Nederland gevestigd zijn behoren tot het klantenpakket.

De Jong Academy dankt Accolade Administratie en Adviesgroep voor toetreding tot Stersponsoring.

 

Leave a Reply