shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

2e wedstrijd mini-WK : Azerbeidzjan – Croatie 1-1

Gisterenavond stond de 2e wedstrijd van het mini-WK voor Azerbeidzjan op het programma tegen het fysieke Croatie, dat in de 1e wedstrijd met 1-0 had gewonnen van Japan.

Een in een hoog tempo spelend Azerbeidzjan zette Croatie met de rug tegen de muur en creeerde kans op kans. In de 15e minuut scoorde Kara Karajevi na een voorzet van Zija Azizov de zeer verdiende 1-0. Dit was tevens de ruststand.

In de 2e helft een gelijkwaardige wedstrijd met kleine kansen over en weer. Na een fout op het middenveld kwam Croatie langszij, 1-1. Azerbeidzjan voelde dat er meer in zat en speelde met 4 spitsen alles of niets. Uiteindelijkstond er een 1-1 gelijkspel op het scoreboard en zal Azerbeidzjan vandaag met 2-0 moeten winnen van Japan.

ZijaAzizov speelde een redelijke wedstrijd en heeft inmiddels een assist en een doelpunt achter zijn naam staan opdit mini-WK. Marco de Jong zit vandaag samen met de delegatie van Azerbeidzjan en zal zich vervolgens in Tilburg melden voor de volgende fase van het voetbalseizoen.   

Leave a Reply