shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

2 Vestigingen van De Jong Academy voor het seizoen 2017-2018 inmiddels bekend : Tilburg en Veenendaal

Inmiddels zijn reeds 2 vestigingen van De Jong Academy voor het seizoen 2017-2018 reeds definitief :

  • Tilburg
  • Veenendaal

De vestiging in Tilburg is en blijft ook komend seizoen de thuisbasis van de activiteiten van De Jong Academy. In het verleden genoot De Jong Academy in Tilburg van de volgende locaties :

  • sv Reeshof
  • sc’t Zand
  • Sarto
  • W.S.J.

Deze week zal bekend worden welke locatie De Jong Academy komend seizoen zal betrekken.

Een geheel nieuwe vestiging zal Marco de Jong starten in zijn geboorteplaats Veenendaal. Marco de Jong heeft een fantastische naam in Veenendaal. Begonnen bij de plaatselijke club, vv Veenendaal, en daarna via VRC, tevens Veenendaal, voordat hij de transfer maakte naar FC Utrecht en PSV Eindhoven.

“Komend seizoen 2017-2018 inderdaad terug naar de roots. Ik kijk er enorm naar uit om een vestiging te starten in Veenendaal. De vestiging kent enorm veel uitdagingen : een dicht bevolkt voetbalgebied, centraal gelegen tussen Vitesse en FC Utrecht en natuurlijk ken ik de voetbalclubs en hun historie. Daarnaast is Veenendaal met ruim 64.000 inwoners en voetbalgek dorp een enorm mooie uitdaging. Ook ken ik heel veel mensen binnen de voetbalverenigingen en ontmoet ik regelmatig mensen die hopen op een terugkeer van mij in mijn geboorteplaats. Ik kijk in ieder geval enorm uit naar de vestiging in Veenendaal”.