shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

1 vs 1 Toernooi De Jong Academy : spanning ten top

Het 1 vs 1 Toernooi van geboortejaar 2004 loopt komend weekend teneinde en het biedt veel spanning voor de eerste 3 plaatsen. Joris Jongsma en Jesper van Baast zijn volop in strijd voor de 1e plaats en de 3e plaats is ook nog steeds niet beslist.

Het 1 vs 1 Toernooi van geboortejaar 2003 zal ook komend weekend zijn einde kennen. Daarin meerder kanshebbers voor de podiumplaatsen. De strijd om de 1e plaats gaat tussen Keo van Beek, Luuk Gerhardus en Jesper Schraven. Voor de strijd om het podium hebben ook nog een kans : Bob Emmen, Jesper Hamers, Bas van de Put.

Het 1 vs 1 Toernooi van geboortejaar 2002 is nog in volle gang. De strijd om het kampioenschap gaat tussen Philip Overeem en Kevin Klijn. Met 1 punt verschil leidt momenteel Philip Overeem met nog 3 speelronden te gaan. Komend weekend leidt dit tot de beslissing. Nog 7 spelers maken kans op een podiumplaats.

Het 1 vs 1 Toernooi van geboortejaar 2001 is een echte strijd tussen Diego van der Ven van Zigo en Thijs Molenschot van Uno Animo. Theoretisch evenveel verliespunten. Komend weekend de beslissing in deze leeftijdscategorie. Ook Walid Fissoune heeft bijna zijn podiumplaats binnen handbereik.

Het 1 vs 1 Toernooi van geboortejaar 2000  is nagenoeg ten einde. Komend weekend de laatste wedstrijden. Strijd zal gaan tussen Max Molenschot, Roel Boogaers en Bilal Benaddi.

Het 1 vs 1 Toernooi van geboortejaar 1999 zal komend weekend pas echt los gaan barsten. Voor zondag 17 juni 2012 zal dit de pijler zijn van de training. Wie komt er het beste uit deze 1 vs 1 ? Bij het geboortejaar 1999 zitten behoorlijk wat Toptalenten die zullen gaan strijden voor de eerste 3 plaatsen.

Het 1 vs 1 Toernooi van geboortejaar 1998 is op het lijf geschreven van Thomas Kok. De leiding is in handen van Thomas, maar een aantal spelers is pas net aan het toernooi begonnen. Op 23 juni 2012 zal de stand bekend zijn.

Het 1 vs 1 Toernooi van geboortejaar 1997 en ouder is een echte titanenstrijd. Veel fantastische voetballers laten schitterend voetbal zien. Koploper is momenteel Najim Haddouchi, maar is al wel uitgespeeld in het toernooi. Charif moet nog 7 wedstrijden spelen en moet daarin minimaal 19 punten halen. Op dit moment heeft Charif alle wedstrijden nog gewonnen.

Leave a Reply